Bristol Village, Vermont (EEUU)

El primer que em crida l’atenció d’aquest projecte és la seva pàgina web. Elegant, senzilla i precisa en les seves definicions. Rere aquest projecte hi ha persones amb talent i les idees molt clares. Sembla evident que han treballat dur per coordinar les tasques que els han dut a definir i materialitzar un projecte tan interessant. De fet, a l’apartat “our team” de la web mostren orgullosos una foto de l’equip de professionals que han col·laborat amb els membres de la cooperativa.

Arquitectes, paisatgista, enginyers, gestor d’obra, advocat… tots ells seleccionats amb cura per ajustar-se als estàndards i filosofia del projecte.

Com els mateixos promotors de la iniciativa manifesten a la seva pàgina web:

Al Bristol Village Cohousing treballem per crear i mantenir un veïnat vibrant i multi-generacional al cor de Bristol, Vermont; per ser proper, en el millor sentit de la paraula, entre nosaltres i amb la comunitat en general.

Els integrants del grup tenen edats i perfils diversos, a més de motivacions ben diferents, però es van posar d’acord per adquirir un terreny al 2012 i quatre anys més tard van iniciar les obres de construcció. Al 2017 ja tenien les 14 cases i els espais comuns enllestits i 9 famílies es van traslladar. En l’actualitat continuen treballant per millorar els espais comuns.

Així va quedar l’espectacular cuina de la casa comú, després de la remodelació d’una de les edificacions preexistents al terreny.

Els nostres habitatges estaran envoltats de jardins de flors, fruites i verdures i construïts per complir uns alts estàndards d’eficiència energètica, que reflecteixen l’esperit d’autosuficiència de Vermont i del Comtat d’Addison. Donem la benvinguda a persones interessades de totes les edats i nivells d’ingressos.

www.bristolcohousing.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *