Reunió tècnica a l’Ajuntament de Cànoves

Avui ens hem desplaçat a Cànoves i Samalús per mantenir una reunió de caràcter tècnic a les dependències de l’Ajuntament. A la trobada, que ha sigut molt profitosa, hem assistit els iniciadors del projecte, els arquitectes Daniel Nassar i Manel Mangas, l’advocat del municipi i el propietari del solar.

Durant la sessió s’ha tractat la proposta que hem presentat al consistori per tal d’adequar la unitat d’actuació en la qual s’ubiquen els terrenys que ens interessen de forma que la distribució del sol i els habitatges resulti més harmoniosa en el seu conjunt i amb l’entorn que l’envolta. Aquesta proposta haurà de superar tots els tràmits urbanístics i legals oportuns requerits per la Generalitat, condició «sine qua non» per a que el consistori ens doni el vist i plau i la llicència per desenvolupar i construir els habitatges.

Volem agrair la predisposició i esperit col·laborador que mostren els tècnics i assessors de la vila de Cànoves. Ells ens transmeten molts ànims per continuar endavant, sabedors que el petit gra de sorra que el nostre projecte aportarà al municipi contribuirà positivament al desenvolupament en curs de la zona.

Sense la vostra col·laboració, res d’això seria possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *