Presentació del projecte

El passat divendres 18 de gener va tenir lloc, a les instal·lacions de l’Espai Bombers del carrer Lleida de Barcelona, la presentació oficial del nostre projecte de Cohousing autopromogut per bombers. L’acte no estava vetat per ningú i no calia presentar acreditació, però només havíem fet promoció del mateix al col·lectiu de Bombers de Barcelona. Així i tot, l’assistència va superar les nostres expectatives i això amb els imprevists de darrera hora, que van propiciar que alguns companys que havien confirmat, no poguessin estar presents.

Els gairebé 50 assistents –la majoria dels quals éreu bombers– van escoltar atents les explicacions que els arquitectes de Cohousing_Lab, el company Tato Cuevas i qui escriu aquestes línies donàvem sobre el concepte de Cohousing i els projectes concrets que volíem compartir amb tots ells.

La xerrada informativa, incloent els vídeos, powerpoint, explicacions, precs i preguntes es va allargar més de dues hores i va finalitzar amb l’entrega d’un formulari, que les persones interessades hauran de fer-nos arribar abans del dia 2 de febrer per tal de donar el següent pas. Es pot omplir on-line aquí mateix.

Pels comentaris que ens heu fet arribar abans, durant i després de la xerrada, deduïm que els dos projectes han suscitat molt interès i estem absolutament emocionats amb la resposta que estem rebent, tant del col·lectiu com d’altres persones que s’han assabentat de la nostra iniciativa i han mostrat la seva voluntat per formar-ne part.
Us volem transmetre el nostre agraïment per les mostres de suport que ens doneu i per fer-nos creure que el nostre somni, que ara ja és també vostre, és possible.

Aquí teniu la primera part de la presentació. Activeu els subtitols si cal. Esperem que us agradi.


En acabar la jornada, alguns no ens vam poder estar d’anar a passar el cap de setmana al lloc que, amb una mica de sort, serà casa nostra en un futur proper…


A reveure! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *