Preacord amb els arquitectes de Cohousing_Lab

Avui ha sigut un dia clau en el desenvolupament del nostre projecte de cohousing bomberil. Desprès de conèixer-nos personalment fa unes setmanes, de moltes converses telefòniques i missatges de correu, ens hem reunit a l’edifici Almogàvers Business Factory de Barcelona amb els arquitectes Ana Fernández (esquerra) i Daniel Nassar (foto superior, a la dreta) per signar un preacord de col·laboració que suposa un gran pas endavant per nosaltres i també un repte professional per ells.

L’Ana i el Daniel són l’ànima emprenedora que dóna vida a Cohousing_Lab, l’estudi d’arquitectura que pretén importar aquest model escandinau d’habitatge cooperatiu al nostre territori.

Fernández –argentina– acumula una valuosa experiència realitzant projectes de cohousing i arquitectura social a França, Anglaterra i Holanda i Nassar –xilè– atresora un llarg i reconegut bagatge com arquitecte docent, amb més de 160 obres de diversa índole executades a Catalunya des de l’any 1999.

Vaig saber de la seva existència mentre recopilava informació de projectes similars a l’estranger i gairebé per casualitat vaig trobar un tall d’entrevista que li van fer a l’Ana fa un any al programa “La nit dels savis”, del Canal Terrassa TV. Després d’escoltar-la atentament, no vaig dubtar que ens havíem de conèixer i em vaig posar en contacte ràpidament. Em va atendre com és costum dels argentins, fent gala de simpatia i cordialitat.

La resta ja és història que escriurem junts.

Un comentari a “Preacord amb els arquitectes de Cohousing_Lab

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *