Iniciem la promoció del projecte

Avui ha sigut un dia divertit i emocionant. Jo visc a Lleida, així que hem aprofitat que sortia de guàrdia per anar a fer un “tour promocional” pels parcs de bombers de Barcelona i penjar els pòsters que anuncien la presentació oficial de la nostra iniciativa de Cohousing que tindrà lloc properament a l’Espai Bombers del carrer Lleida de Barcelona.

A primera hora he sortit pitant amb la furgo cap a Viladecans, on els amics de Gràfiques Varós ens tenien els cartells preparats. De tornada cap a Barcelona, he aprofitat per apropar-me al parc de la Zona Franca, on he tingut el plaer de penjar els dos primers cartells amb l’ajuda del company Miquel Navarro i l’expectació de la resta de bombers que entraven a treballar. Hem comentat el tema precipitadament i cap a la furgo de nou, que el matí seria llarg! El Tato Cuevas m’esperava fent cafè amb els companys del torn E a Montjuïc.

Amb els nervis propis del nen que espera que arribin els Reis Macs, hem penjat els pòsters al nostre parc i les primeres reaccions no s’han fet esperar. Preguntes curioses, bromes, safareig i rialles. Algú ja volia comprar el terreny per especular! Per sort s’ho ha repensat i no ha calgut fer-li un zambullo.

A bord del Twingo racing del Tato hem visitat, un per un, els parcs de Llevant, Sant Andreu, Vall d’Hebron i Eixample, on hem donat per clausurada la nostra gira bomberil dinant amb els companys de guàrdia.

Un café de rigor i a saltar de nou a la furgo amb rumb cap a Lleida, on ja m’esperava el rei de la casa per bufar les seves 4 espelmes d’aniversari.

Moltes gràcies a tots els companys que us heu acostat a fer mil preguntes i suggeriments i especialment al torn E de l’Eixample, per aguantar la xapa i convidar-nos a paella 😉

Ens veiem aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *